Online Shop

Blijf op de hoogte

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste ons laatste nieuws, onze nieuwe collecties, promoties en uitnodigingen voor onze events.

CEREMONIE MUROTO VOLUME: VOLUME & SHIATSU! CEREMONIE MUROTO VOLUME: VOLUME & SHIATSU!

NIEUWS | 10-07-2013 : 09:24 | Overzicht van nieuws & events

Ontdek dit gamma voor fijn haar met onder meer Himalaya kristal mineralen: een zeldzaam ingrediënt dat een ongekende puurheid teweegbrengt. De mineralen voorzien het haar van een gewichtloze sensatie met een lichte touch en een langdurig volume...

 

Vraag naar de MUROTO VOLUME CEREMONIE, a.d.h.v. specifieke Shiatsu geïnspireerde bewegingen!

 

Stap 1: Geniet van een verfrissende spoeling terwijl u een zachte massage krijgt van de hoofdhuid. De aanzet van de haren wordt gestimuleerd en dit op drie verschillende plaatsen: beginnend bij de haarlijn, langzaam bewegend naar de kruin.

 

Stap 2: Een diepe ontspanning neemt de overhand terwijl ook het voorhoofd aandacht krijgt. Medium druk bewegingen gaan van boven de wenkbrauwen tot aan de kruin.

 

Stap 3: Het water wordt naar een lagere stand gebracht (rekening houdend met de wens van de klant), en het haar wordt hiermee uitgespoeld. De kraan blijft dicht bij het haar en wordt in een zig zag beweging langs de haarlijn bewogen.’ Puur genieten!

 

Klik hier om onze website te bezoeken: http://www.atelier-geraud.com/