Online Shop

Blijf op de hoogte

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste ons laatste nieuws, onze nieuwe collecties, promoties en uitnodigingen voor onze events.

L’Oréal IT-looks voor lente-zomer 2014 L’Oréal IT-looks voor lente-zomer 2014

NIEUWS | 21-05-2014 : 08:00 | Overzicht van nieuws & events

Wil je komende zomer echt uitpakken met je kapsel? L’Oréal presenteert 4 IT-looks die de nieuwste kapseltrends op de catwalk en bij de sterren in zich verenigt.

 

Brits Model en IT-girl Poppy Delevigne is het boegbeeld van de ‘Pink Splashlight’ haarkleuring, gecombineerd met een kapsel dat opvalt door de middenscheiding en lichte golven. De Splashlight kleurtechniek wordt ook wel de ‘nieuwe Ombré’ genoemd en is hier uitgevoerd in roze; samen met rood dé kleuren voor dit seizoen!

 

Chinese actrice en covergirl Chen Ran toont het immens populaire Side Swept-kapsel, in combinatie met een Red Ombré haarkleuring. Haar klassieke bob krijgt een rock-‘n-roll update door de lage zijscheiding met vlecht (‘Side Braid’) en de opvallende rode haarkleuring van de haarpunten.

 

Wanneer je van een echte sterrenlook houdt, dan is een volumineus kapsel met Bronde haarkleuring echt iets voor jou. Spaanse fashionista en IT-girl Malena Costa toont hoe mooi en flatterend de Bronde haarkleuring, als perfect evenwicht tussen bruin en blond, is. Prachtig hier in combinatie met de glamourstyling, naar het voorbeeld van de typische ‘Hollywoord-kapsels’.

 

Last but not least is er de Pixie Cut, een pittig kort kapsel dat je op verschillende manieren kan stylen. Brits model Pixie Geldof toont haar Pixie Cut hier in de nieuwe trendkleur ‘Mokka Blonde’. Deze kleurcombi van blond met een mokka-tint aan de basis, is geïnspireerd op de ‘Bronde trend’, maar beter toe te passen op een kort kapsel.