Online Shop

Blijf op de hoogte

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste ons laatste nieuws, onze nieuwe collecties, promoties en uitnodigingen voor onze events.

Redenen om je lange haar om te ruilen voor een halflange coupe Redenen om je lange haar om te ruilen voor een halflange coupe

NIEUWS | 5-06-2014 : 08:00 | Overzicht van nieuws & events

Lange kapsels en korte kapsels zijn al een tijdje supertrendy… maar voor komende zomer is een halflange coupe pas echt hot! Bekende sterren en modellen hebben flink de schaar in hun lange lokken gezet en kiezen massaal voor een halflang model. Volg jij in hun voetsporen? Dit zijn alvast enkele redenen die je wellicht kunnen overtuigen om je lange haar te verruilen voor een halflang kapsel.

 

Naast dat halflang haar dus dé kapseltrend is voor zomer 2014, is halflang haar makkelijker te wassen en te stylen dan lang haar. Toch kan je er ook nog alle kanten mee op: los, opgestoken, in een staart, gekruld, steil… Halflang haar leent zich goed tot een kapsel met laagjes en highlights en ziet er bijzonder fris en jong uit. De coupes die dit seizoen de toon zetten, bewijzen dat halflang haar bijzonder sexy en vrouwelijk kan zijn. Last but not least: je halflange haar valt minder zwaar door, waardoor je meteen meer structuur en volume krijgt in je kapsel.