Online Shop

Blijf op de hoogte

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste ons laatste nieuws, onze nieuwe collecties, promoties en uitnodigingen voor onze events.

Benadruk jouw unieke coupe met hevige kleuraccenten Benadruk jouw unieke coupe met hevige kleuraccenten

NIEUWS | 17-06-2014 : 08:00 | Overzicht van nieuws & events

De snit bepaalt voor een groot deel je kapsel. Hoe deskundiger de kapper, hoe unieker je coupe kan worden. Heb jij een bijzonder kapsel, een kapsel waarmee je opvalt en een statement maakt? Dan is het nu helemaal de mode om juist die unieke eigenschappen van je kapsel extra te benadrukken door middel van kleur. Dit kan door middel van haarkleuring, maar als je het liever iets minder definitief hebt, dan is haarmake-up zoals haarkrijt hiervoor ideaal!

 

In deze Colour Focus trend benadruk je dus bepaalde onderdelen van je kapsel, bijvoorbeeld je pony, het scherpe lijnenspel van je bob of een asymmetrische lok. Je kan ervoor kiezen om deze lok of lokken in een lichtere kleur te laten ‘oplichten’ of juist met een felle(re) kleur in de schijnwerpers te zetten. Er is voor elk wat wils! Vraag om advies bij jouw kapper of hoe jij met kleur kan spelen in je kapsel!