Online Shop

Blijf op de hoogte

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste ons laatste nieuws, onze nieuwe collecties, promoties en uitnodigingen voor onze events.

Solar Sublime Solar Sublime

NIEUWS | 19-06-2014 : 08:00 | Overzicht van nieuws & events

Tijdens de zomer is het belangrijk om je haar extra goed te verzorgen. Door de blootstelling aan UV-stralen van de zon, zout zeewater of chloorrijk zwembadwater, krijgt je haar het hard te verduren. De natuurlijke beschermingslaag van je haar wordt aangetast, waardoor je haar stug wordt en glans verliest. Maar deze schadelijke invloeden dringen ook tot diep in de haarvezel door, waar ze de keratine aantasten. Hierdoor verliest je haar elasticiteit en sterkte, waardoor het snel(ler) breekt. Daar gaat je droom van mooi, glanzend haar op vakantie!

 

Het Solar Sublime gamma van L’Oréal Professionel biedt je zuivering en bescherming tegelijkertijd. De ultra-voedende pracaxi olie herstelt de beschermingslaag van je haar en geeft het verdedigingssysteem een boost. Solar Sublime legt een soort UV-filter over je haar, waardoor het effect van de UV-stralen geminimaliseerd wordt.

 

Nieuw in het gamma van Solar Sublime is de Regenererende Crème met Vezelbescherming, die je gevoelige, gekleurde of behandelde haar een hele zomer lang zacht, soepel en glanzend houdt. Deze herstellende balsam breng je na het wassen aan en spoel je na zo’n 3-tal minuutjes inwerken, zorgvuldig uit.