Online Shop

Blijf op de hoogte

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste ons laatste nieuws, onze nieuwe collecties, promoties en uitnodigingen voor onze events.

Volume Maker Kabuki, Japanse poederborstel voor een ‘on the go’ look Volume Maker Kabuki, Japanse poederborstel voor een ‘on the go’ look

NIEUWS | 23-06-2014 : 08:00 | Overzicht van nieuws & events

Textuur en volume zijn sleutelwoorden als het gaat om de haartrends voor vrouwen. Hou je van een warrige, natuurlijke of gedeconstrueerde ‘on the go’ look? Dan is de poederborstel Kabuki van Shu Uemura een must have. Kabuki is een traditionele Japanse theatervorm, waar de acteurs zich met een speciale borstel opmaakten. Shu Uemura brengt deze borstel naar de haircare.

 

De borstel past in je handtas, zodat je waar en wanneer je wilt, extra volume in je haar kan brengen. Zet de powder brush aan de haarwortels, klik en wrijf het poederzijwaarts in. Even inmasseren met je vingers om je haar te liften. Toupeer je haar vervolgens zorgvuldig, om nog meer volume te creëren. Daarna breng je met enkele klikken op de borstel poeder op de lengtes van je haar aan, om het makkelijk in model te kunnen brengen.