Online Shop

Blijf op de hoogte

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste ons laatste nieuws, onze nieuwe collecties, promoties en uitnodigingen voor onze events.

Lang steil haar: tijdloos en trend in 2014 Lang steil haar: tijdloos en trend in 2014

NIEUWS | 18-07-2014 : 08:00 | Overzicht van nieuws & events

De haartrends van 2014 zijn veelzijdig. Eén van de trends is lang steil haar. Lang steil haar is eigenlijk tijdloos, het kan altijd. Heb je van jezelf geen sluik haar, dan zijn er allerlei producten en materialen waarmee je het toch voor elkaar kan krijgen. Misschien volstaat een verzorgende shampoo en conditioner voor jou niet, omdat je haar de onweerstaanbare neiging heeft om te kroezen? Dan kan een anti-frizz product uitkomst bieden.

 

In elk geval is het bij deze trend wel de bedoeling dat je een uiterst steile look bekomt en dat je haar prachtig glanst. Om die glans te bereiken is het vooreerst belangrijk dat je haar gezond is, want dat vormt de basis. Vervolgens kan je specifieke glans-boostende stylingproducten gebruiken. Je kapper kan je vertellen hoe je ervoor zorgt dat je haar gezond is en welke producten je het beste voor deze look kan gebruiken. Ook kan hij / zij eventueel je dode puntjes wegwerken, want die kunnen bij deze trend echt niet!