Online Shop

Blijf op de hoogte

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste ons laatste nieuws, onze nieuwe collecties, promoties en uitnodigingen voor onze events.

De sombré blijft ook dit najaar in! De sombré blijft ook dit najaar in!

NIEUWS | 21-10-2014 : 08:00 | Overzicht van nieuws & events

Nu voor komende herfst en winter een natuurlijke haardracht helemaal het-van-het is, kan het je niet verbazen dat ook de sombré haarkleuring een blijver is. Deze subtiele ombré zagen we eind 2013 populair worden en ook vorige seizoenen deed deze prachtige haarschakering het erg goed. Bij de sombré techniek gaat het er om een subtiele overgang in kleur te creëren, van donkerder bij je haarwortels tot lichter aan de puntjes. Terwijl bij de ombré deze overgang nog vrij bruusk was of soms echt in verschillende kleuren werd gemaakt, is het bij de sombré techniek juist een natuurlijk ogend nuanceverschil.

 

Voor komend seizoen kunnen we ervoor kiezen de sombré techniek toe te passen door een semi-permanente toon-op-toon kleuring op je uitgroeiende highlights uit te voeren (bijvoorbeeld Dialight van L’Oréal Professionnel) of door een kleur-oplichtende permanente kleuring (zoals Inoa of Majirel van L’Oréal Professionnel) op je haarpuntjes aan te brengen. Deze techniek heet dan ‘sombré coloré’ en zorgt ervoor dat je een erg harmonieuze kleurgradatie krijgt van je wortels tot je punten. Voor een mooi en stijlvol effect, kan je deze techniek best door een kleurenspecialist, zoals ons, laten uitvoeren.