Online Shop

Blijf op de hoogte

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste ons laatste nieuws, onze nieuwe collecties, promoties en uitnodigingen voor onze events.

Glanst je haar écht meer als je het voor het slapengaan 100 keer borstelt? Glanst je haar écht meer als je het voor het slapengaan 100 keer borstelt?

NIEUWS | 12-11-2014 : 08:00 | Overzicht van nieuws & events

Nee! Dit is nu echt eens een haarfabel uit grootmoeders tijd. Je haar zo vaak borstelen is zelfs slecht voor je haar; het raakt geïrriteerd waardoor het zal breken. Ook voor je hoofdhuid is dat veelvuldige borstelen minder goed. Door het contact met je borstel, worden je haarzakjes gestimuleerd om meer talg af te scheiden, waardoor je haar niet zal glanzen maar eerder vet wordt… Ook een soort van glans, maar niet wat je wil!

 

Wil je graag extra glans voor je haar? Stap eens bij ons binnen, dan geven we je graag advies. Welke producten je voor je haar gebruikt, is daar bijvoorbeeld erg belangrijk bij. Gebruik geen producten die alcohol bevatten, want deze drogen je haar uit en halen er de natuurlijke glans juist uit. Was je haar ook niet te vaak, want daardoor maak je je haar droger en gebruik niet te veel stylingproducten, want die laten restjes achter, waardoor je haar doffer wordt. Tot slot is het belangrijk om altijd verzorging- en stylingproducten te kiezen die passen bij jouw haartype.