Online Shop

Blijf op de hoogte

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste ons laatste nieuws, onze nieuwe collecties, promoties en uitnodigingen voor onze events.

Tips voor vet haar Tips voor vet haar

NIEUWS | 14-11-2014 : 08:00 | Overzicht van nieuws & events

Wordt je haar snel vet? Probeer je haar dan zo min mogelijk aan te raken en te borstelen. Door regelmatig overdag aan je haar te frunniken wordt het alleen maar vetter. Steek je haar op of ga voor een trendy paardenstaart, dan kom je niet zo in de verleiding om continu aan je haar te komen. Ook is het aan te raden om je haar zo min mogelijk te borstelen, omdat je daardoor de productie van talg stimuleert, waardoor je haar er alleen maar vetter op wordt. Ook is het een goede raad om je kussensloop regelmatig te vervangen, omdat die al snel vuil wordt, waardoor die viezigheid en bacteriën ook weer door je haar opgenomen wordt.

 

Heb je vet haar, dan is het sowieso aangewezen om alleen verzorgingsproducten te gebruiken die specifiek tegemoet komen aan de behoeften van jouw haartype. Stap eens bij ons binnen en laat je adviseren. Wij helpen je graag een juiste keuze te maken in de grote hoeveelheid producten die vandaag de dag verkrijgbaar zijn.