Online Shop

Blijf op de hoogte

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste ons laatste nieuws, onze nieuwe collecties, promoties en uitnodigingen voor onze events.

Je haar verdient extra aandacht in de winter Je haar verdient extra aandacht in de winter

NIEUWS | 19-11-2014 : 08:00 | Overzicht van nieuws & events

Tijdens de winter staat de gure koude buiten in schril contrast met de warmte binnen. Dat merk je al snel aan je huid, maar ook je haar heeft het extra hard te verduren tijdens de winter. Vooral de afwisseling van koude buiten en warmte binnen, maakt dat je haar droger en futlozer wordt. Ook als je vaak binnenshuis bent, zal je merken dat je haar droger wordt. Dit komt omdat de verwarming de relatieve luchtvochtigheid in de ruimte doet dalen, waardoor ook je haar minder talg en vocht bevat. Je zal merken dat je gespleten haarpunten krijgt, dat je haar statischer is en dat het ruwer aanvoelt, waardoor je ook sneller klitten krijgt.

 

Om je haar extra te hydrateren is het goed om een conditioner te gebruiken en je haar ook af te toe extra te verwennen met een haarmasker. Met een anti-kroes serum kan je ervoor zorgen dat je haar beter beschermd is tegen het verlies aan vocht. Meer weten? Vraag ons om advies voor de beste haarverzorging in de winter!