Online Shop

Blijf op de hoogte

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste ons laatste nieuws, onze nieuwe collecties, promoties en uitnodigingen voor onze events.

Hoe droog je het best je haar? Hoe droog je het best je haar?

NIEUWS | 9-12-2014 : 08:00 | Overzicht van nieuws & events

Een mooie snit is nog maar het begin van een mooi kapsel. Vervolgens komt het aan op de juiste styling van je haar. Bij ons kan je natuurlijk altijd terecht voor een prachtige, professionele haarstyling, maar je wilt ook thuis een mooi resultaat kunnen neerzetten. We geven je graag enkele tips.

 

Het begint natuurlijk met het wassen en verzorgen van je haar met producten die aangepast zijn aan je haartype. Zo hou je je haar gezond en glanzend. Vervolgens is het belangrijk om je haar voorzichtig droog te deppen in plaats van hardhandig met een handdoek droog te wrijven. Zo voorkom je dat je haar broos, breekbaar en statisch wordt. Kam je haar pas als het handdoekdroog is en ga ook hier voorzichtig te werk om te vermijden dat je haar afbreekt.

 

Dan kan de styling beginnen. Föhn met beleid, dus gebruik de föhn bij voorkeur op de laagste stand en hou hem niet te dicht bij je hoofdhuid en haar. Om de styling te vergemakkelijken, kan je een mousse gebruiken. Kies voor een stylingmousse die niet alleen verstevigt maar je haar tegelijk ook tegen de hitte van de stylingsapparaten beschermt. Vraag ons gerust om advies en tips om je haar in het gewenste model te brengen!