Online Shop

Blijf op de hoogte

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste ons laatste nieuws, onze nieuwe collecties, promoties en uitnodigingen voor onze events.

Hoe creëer je meer volume in je haar? Hoe creëer je meer volume in je haar?

NIEUWS | 17-12-2014 : 08:00 | Overzicht van nieuws & events

Voor dit herfst- en winterseizoen is volume helemaal in. Op de internationale catwalks zag je modellen met lang haar, dat boven aan glad en steil was om dan vanaf de oren extra volume te krijgen, hetzij door een slag hetzij getoupeerd. Ook als je je haar in een paardenstaart of opgestoken draagt, is het in om bovenop je kruin extra volume te creëren. Zelfs kort(er) haar kan je zo modieus stylen. Maar hoe doe je dat nu het beste?

 

Heel belangrijk is een goede snit. Wij kunnen er namelijk tijdens het knippen al voor zorgen dat je haar volumineuzer lijkt. Ook door middel van highlights kunnen we je kapsel er levendiger en voller uit laten zien. Vervolgens is ook een goede verzorging een must. Zeker als je dunner, fijner haar hebt, is het aangewezen om volumegevende producten te gebruiken. Let erop dat je kiest voor hoogwaardige producten, die je haar niet verzwaren. Wij vertellen je graag welke verzorgings- en stylingproducten jij het beste kan gebruiken om extra volume te creëren.

 

Last but not least: de styling. Wanneer je extra volume wilt verkrijgen, moet je bij je haarwortels beginnen. Breng een volumespray of mousse aan de haarwortels aan, vooraleer je begint met föhnen. Door je haar ondersteboven te föhnen en grote ronde borstels te gebruiken, kan je meer volume in je kapsel brengen. Wil je nóg meer volume? Dan kan je gaan touperen. Doe dat wel voorzichtig, want dat kan je haar ook flink beschadigen.