Online Shop

Blijf op de hoogte

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste ons laatste nieuws, onze nieuwe collecties, promoties en uitnodigingen voor onze events.

Een prachtige zomerlook met Shu Uemura Een prachtige zomerlook met Shu Uemura

NIEUWS | 22-05-2015 : 08:00 | Overzicht van nieuws & events

De temperaturen lopen op; de zomer is onmiskenbaar in aantocht! Stel uw zomerlook op punt met een prachtig nieuw kapsel volgens de LAATSTE TRENDS.

 

Bij L’ Atelier Geraud bent u in goede handen! Ons deskundige team is helemaal op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het vlak van snit- en kleurtechnieken.

 

Houdt u van een op-en-top ZOMERSE LOOK, met mini-highlights en een bronde haarkleur? Zou u graag eens een nieuw kapsel uitproberen, misschien wel een trendy bob-lijn of een lang bob-kapsel, ook wel ‘lob’ genoemd? Durft u de allerlaatste kleurtrend van op de catwalks, grijs haar, aan?

 

Neemt u gerust plaats in onze stoel! Wij adviseren u de zomerse look die echt bij u past. Bovendien geven we u professionele inside TIPS & TRICKS omtrent hoe u uw kapsel stralend kan houden. Met de hoogwaardige producten van SHU UEMURA, die u zowel in ons salon als in onze webshop kan kopen, zorgt u voor een kapsel met langdurige WOW-FACTOR!

 

KLIK HIER en ontdek de verschillende stappen voor het creëren van uw favoriete Art of Style combinatie van Shu Uemura.

 

Klik hier en shop online