Online Shop

Blijf op de hoogte

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste ons laatste nieuws, onze nieuwe collecties, promoties en uitnodigingen voor onze events.

Creëer ongeziene schoonheid met producten van Sebastian Creëer ongeziene schoonheid met producten van Sebastian

NIEUWS | 7-07-2015 : 08:00 | Overzicht van nieuws & events

Natuurlijk wilt u graag mooi glanzend en gezond haar; dan voelt u zich namelijk ook super goed! Met de AMMONIAKVRIJE GLANSKLEURING CELLOPHANES van Sebastian kan u de glans van uw gekleurde of natuurlijke haar op een veilige en gezonde manier versterken. Ieder haartje wordt verlicht met een transparante kleur die minimaal 4 weken aanhoudt. Dit is een nieuwe behandeling die u in ons salon kan laten doen.

 

U wil er graag super uitzien, zonder al te veel moeite te doen? Voor al die momenten dat u niet veel tijd aan uw kapsel kan spenderen, is er DRYNAMIC, een AEROSOL DROOGSHAMPOO. Dankzij de baanbrekende formule wordt uw haar direct opgefrist, krijgt het meer textuur en kan u het zeer eenvoudig én snel in model stylen. Ook ideaal om op vakantie mee te nemen!

 

Iedereen kent het wel: haar dat onder stress staat door de veelvuldige behandelingen en stylings… deze haren vragen om eens écht goed verzorgd te worden. Dat kan met het versterkende en herstellende PENETRAITT GAMMA, bestaande uit een shampoo, conditioner en masker. Het actief herstellende systeem dringt tot diep in uw haar door om het te beschermen tegen stress als gevolg van chemicaliën en beschadiging door warmtestyling. Het resultaat: weer supersterk en zijdezacht haar! Dit verzorgingsgamma is ook geschikt om op gekleurd haar gebruikt te worden.

 

Spring eens binnen in ons salon of bestel deze producten binnenkort snel en eenvoudig ONLINE in onze webshop! Dan kan u deze zomer genieten van prachtig haar met een zomers wow-effect!

 

Klik hier en shop online